Kanal Kategorisi : Aşağıda belirtilmiştir.
Kanal Dili : Turkce
Abone Sayisi : 8600 (Hergun 100-200 arası abone gelmektedir.)
izlenim Sayisi : 1.600.000
Kanalinizda UYARI Varmi :Aşağıda belirtilmiştir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Resimler ektedir.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :http://s20.postimg.org/yrwu5xlvh/kanaldurumu.jpg
Kanal Satis Fiyatiniz : En yuksek teklif verene satılacaktır.
Kanal bilgileri:
-Kanal Turkce iceriktir, 102 video vardır.
-8600 abone izlenme sayısından anlaşılabileceği gibi organiktir.
-Telifsiz ve kıymetli bir kategoridir bu yuzden lutfen kategori ile ilgili daha fazla soru sormayın.
-Kanal 19 ekimde acılmıştır, 1 tane bile video 3. taraf, dunya geneli engeli, telif, topluluk ihlali vs felan almamıştır.
-Videoları ben oluşturup logo ve outro basıp, youtube a oyle attım. Kanalı alan kişiye video bulacağı kaynağı, nasıl video yapıldığı anlatılacaktır.Kolayca herkezin calışabileceği bir kategoridir.
-Kasım 21'de etc network (zoomintvye) girilmiştir.
-2 kere odeme alınmıştır (%80).
-Kanalı satış nedenim kanalla ilgilenememdir. 9 k ya yakın aboneli buyuk potansiylelli bir kanaldır, atılan videolar direk ilk sayfada cıkar.
-En son aralık ayında 6 video atılmıştır.
-Nerdeyse 2 aydır video atmamama rağmen izlenme ve kazanclar hala surekli yukseliştedir.
-Videoların ortalama uzunluğu 5-40dk arasıdır.
-BGBM Turkce icerik olduğu icin malesef duşuktur. Video ortası reklamlar aktif değildir, acılırsa kazanclar artabilir.
-Kanalın onu acıktır, abone sayısı ve kaynak video cokluğu sayesinde kazanclar cok kolaylıkla artırılabilir.
Kanal Resimleri:

Son Attığım Videolar:

En cok izlenen videolar:

Aralık ayı odemesi bugun aldım:

-Fiyat konusunda teklifleri bekliyorum, şuan gunluk kazancın 20 $ a yakın olduğunu ve 300 $ a yakın birikmiş para olduğunu goz onune alarak tekliflerinizi yapın lutfen.
Son istatistikler: