Tacizin sanalıda varmış ogrenmiş oldum YouTube da Fanboy sandığım bir kişiye yorum yazmıştım sonrasında cinsel organını boyu vs. erkekliğini kanıtlamaya calışma cabalarında bulundu halbuki bende saf saf fan sevgisi sanıp o kişiye yorum yapmıştım YouTube şikayet edince yorumları silindi kişinin ama nasıl kendinde hak buluyor bu kişi beni taciz etmeyi anlamıyorum hala sinirliyim gidip duvarı yumruklamak istiyorum igreniyorum boyle insanlardan.Hala başka bir hesap acmış heralde yorum yapmaya devam ediyor bende susmuyorum yazıyorum onun yorumları siliniyor benimkiler kalıyor.
!
!
Edit: Ben kendimi anlatamdım galiba ondan duzeltiyorum o kişiyi fanboy sandım (fanboylar gay olmak zorunda değil) yorum yaptım ama bana cinsel organ boyunu filan anlatıp sen azmışsındır gibi yorumlar yaptı bende YouTube şikayet ettim yorumları silindi ama tacize devam edici şeyler yazdı.
Edit devamı: Ben hayat Fanboylar icin zor yazdım tekrar ediyorum her Fanboy gay olmak zorunda değil.
Tekrar ediyorum adam gay demedim Fanboy musun diye sordum adam direkt taciz edici kelimeler yazınca bende saldırdım.