Merhaba arkadaslar,

nasil baslasam bilemiyorum cok uzgunum cok pismanim kendimi cok kotu hisediyorum..

ben 3 sene once esimden anlasmali bosandim, birbirimizi severek evlenmisdik ama bahsi Konularda anlasamamisdik benimde bircok hatalarim olmusdu, gecmise bakarsam ne cok abartmisim ne cok uzatmisim basi seyleri diye dusunuyorum,1 cocugumuz var ve o yuzden bosandigimizdan belli surekli kontaktayiz ve cok iyi anlasiyorum oglumuzlada hersey yolunda, her Hafta gelip alir oglumuzu, hala beni seviyor kendisi ve hala bir umidide var ama Ben Herzaman Hayir olmaz birdaha beni aklindan Cikar mutlu ol unut beni diyordum sadece oglumuza iyi bir baba ol yeter Baska bir beklentim yok senden diyordum oda saygiyla karsiliyordu ama beni yinede gonlunden atamiyordu sessiz kaliyordu sadece, suan bile.
bu 3 sene icerisinde 1 sene benim bir iliskim vardi ve oglumun babasindan bunun haberi yok. Belki yeniden mutlu olurum diye dusunmusdum yeniden bir aile kururum diye dusunmusdum ama mutlu olamiyordum ciktigim kiside ustelik kuzenimdi ama birlikte buyumedik onu senelerce tanimiyordum bile, ve bu iliskiyi 1 sene sonra bitirdim, ailemden bir kac kisininde haberi vardi Annemin babaminda ama hic gonulleri yoktu kuzeniz diye, ve bu iliskden cok pismanim ve bu 1 sene icerisinde eski esimle ne Kadar mutlu Oldugumu anlamistim ve Ona karsi kalbimin icinde hala birseylerin oldugunu, kendisi bu spreche Hicbir iliski yasamamis...simdi eski esimle yeniden denemek istiyorum en cokta bunu oglum icin istiyorum ama ona bunu anlatmasam kendimi herzaman kotu hissetmezmiyim? Soylesemmi kuzenimle aramda olani yoksa gizlesemmi? Ne dogru ne yanlis? Yarin oburgun ortaya ya ciksa? Soylesem beni hala istermi? kafamda 1000 soru siz napardiniz soylermiydiniz yoksa gizlermiydiniz?