Merhaba hanımlar sabırla okuyacak olanlara şimdiden teşekkur ediyorum..Lutfen yargılamayın

Oncelikle sevgilimle cok sallantılı bir ilişki yaşıyorum ve bunların nedenlerinden bahsetmek istiyorum.
Biz surekli olarak karantina doneminden beri(Mart ayı) surekli olarak benim sevgilimden onceki hayatımı anlatmamdan dolayı kavgalar yaşadık.Bir sevgilim olmadı fakat konuştuğum insanları anlattım cok yanlış bir davranış biliyorum bu yuzden hep kavga ettik.
Daha sonra ben bir hata yaptım.Hastaneye gitmiştik.Sevgilim yanımdayken başka bir kişinin yaka kartından ismini gordum ve sadece merakımdan gidip instagramda arattım.Sevgilimde baktığımı duşundu ve o gun kavga etmiştik(Ocak ayı 2020)
Sevgilimi cok seviyorum ve ona o gun ilişkimizi kurtarmak icin bakmadım dedim.
Ben hata ettim asla yapmamalıydım biliyorum şuan cok pişmanlık duyuyorum cunku dun sevgilim laf arasında hatırlayıp sordu ve ben de baktım dedim ve “hayatımdan cık” dedi.
Uğraştım yalvardım yakardım bugun buluştuk ve konuştuk bana dediği şey şu oldu.
“Ya ileride aklıma gelirse ve mutsuz olursam?”
Bakın ben gercekten cok pişman oldum sevgilimi gercekten cok seviyorum hatamı kabul ediyorum

Bir daha asla bu tur şeyler yapmadım gercekten şeytana uydum.
Sevgilimle aram nasıl duzelebilir?
Hem cok seviyorum hem de cok ozel şeyler yaşadım..Anlamışsınızdır.
Bitmesini istemiyorum ama sizce ayrılmak doğru bir karar mı?
Sevgilime bu durumu nasıl unutturabilirim nasıl eski mutluluğumuza kavuşabiliriz?
Lutfen yargılamayın ben bir hata yaptım insanlar hata yapabilir

Bu durumu nasıl duzeltebilirim?
Şimdiden teşekkur ediyorum.
Guncelleme:şuan mesela hayatta yalan soyleyemem soylesem bile vicdanım rahat etmez cunku bir cok şey değişti huy olarak ben de.Eskiden nedense boyle bir sucluluk duygusu duymak yerine ilişkimiz icin boyle bir yalana başvurdum. Şuan o kadar pişmanım ki keşke o zaman durust olsaymışım