Kanalın abone sayısı :432
Toplam video goruntulenme sayısı : 600k+
Kanalın dili :Turkce
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : 4-5 tane film gerisi karışık (42 video) En son 3 ay once video atıldı.
Kanalın Acılış Tarihi: 2012 ( Partnere 26 ağustos 2013'te girdi yani 7 ay once)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu : Hayır
Ek bilgi: 250 k lık bir film videomun eşleşeni kalktı o yuzden kazancların artmasını bekliyorum ki zaten eşleşen kalktıktan bi gun sonra kazanc 5 doları gecti ama yt kapanınca turkiye'ye izlenim duştu ama kazandırıyo hala allaha şukur.bugun veriler yenilenir buyuk ihtimal resimleri bidaha guncellerim.Belkide kazanc duşmemiştir gorucez veriler yenilenince.Beyler inanın satmak istemiyorum cunku yt acılırsa kazanc fırlıcak 1 aya bile cıkarırsınız bu parayı ama başka carem yok

Arkadaşlar bikac gun once konu actım fakat satılmazsa kalsın acelem yok demiştim ama acil para lazım oldu.Sağolsun bi arkadaş alıcam dedi 2-3 gundur yok ortalılarda ona saklıyodum kanalı 1000TL ye vericektim ama artık şansını kaybetti.Fiyatta 700TL oldu.Herturlu teklifede acıgım.Bugun satmam lazım kanalı inşallah satılır.Konu aşagılara inerse guncellerim arasıra,mod arkadaşlar kızmaz inşallah

Not : Beyler fiyat hakkında veya kanal hakkında eleştirilerinizi yazabilirsiniz tabiki ama lutfen sacma sapan yorumlar yapmayın yada tartışma cıkarmayın,teşekkurler.
Edit : Her ay sorunsuz odeme alıyorum.Zoomini bilenler biliyo ama bilmeyenler icin yazıyım dedim odeme sıkıntısı yok.