Kanal Adi : ?
Kanal Kategorisi : ?
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 800+
izlenim Sayisi : 1m+
Kanalinizda UYARI Varmi : HAYIR
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 35 -65 dolar arası değişiyor
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Hepsi yeşil satmaya kalkarsam fotoğraf koyarım..
Kanal Satis Fiyatiniz : ?
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal Kasım 2013 de acıldı.. 100+ civarıda twitterde organik takipcisi var. Bu bir alt kanal olduğundan mecbur yanında diğer alt kanalıda vermek zorundayım, onunda 100+ abone 200k izlenmesi mevcut. Buda Ekim 2013 de acıldı.. Uyarı vs yok adsenseye bağlı ve Unlem problemi yoktur..
Asıl kanal Creativede idi ve atıldı, Bu ayın 20 sinde kanalı Freedom adlı partnere gecirdim. (Otomatik adsenseye gectiğinde videoların hicbiri unlem almadı, sonradan yuklediklerimde dahil, Sanırım 4 gun adsensede tuttum kanalı tam emin değilim). E o zaman partnere Neden gecirdin diyeceksenizde efam yaptım (Cekindim) sanırım. Diğer yani alt kanalım olan adsensede olan kanaldada unlem problemi yoktur.
NOT: Kanal sabit geliri oturmuştur yani son gunlerde ivme kazanmış değil.. İstisnasız her gun min 35 dolar gelmektedir, altına duşmuyor. gun gun analyticini gosterebilirim satacağım zaman. Creativeden atıldığım icin o gunlerin kazancları 0 landı ama Freedome gectikten sonra ‘ ’yani 20sinden sonra kazanc 467 Dolardır. Ayın 30 u ve 31 i henuz yansımamıştır.. Minimum kazanctan hesaplarsak bu 2 gunde toplam 70 dolar gelse 537 dolar yapar 10 gunluk kazanc..
NOT 2: Partner firması tarafından kanalın dashboard bilgileri gelmemiştir. Nedenini kendileride bilmiyor, forumdan dashboarda Google yani kanalın bilgileriyle girilebileceğini bir problem olmayacağını soylendi.. Yani dashboarda kanalla girilebiliyor.
NOT 3: Kanaldan şimdiye kadar 3 odeme alınmıştır, maalesef bu ay creativenin b...! yemesinden dolayı bu kanaldan odeme alamadım, kısmetse bi sonraki odeme nisanın sonunda..
Hayırlı gunler dilerim