Merhaba kızlar, belki hatırlayanlar vardır ben gecenlerde konu acmıştım. Eski flortume mesaj attım diye. 5 aydır konuşmuyorduk. En son bazı sorunlar yaşamıştık vs. Neyse ben gecen gun mesaj attım, mesajıma cok guzel bir şekilde cevap verdi, hatta gec yazdığı icin bir kac defa ozur diledi. Buluşma teklifi etti. ( bayağı uzak şehirlerdeyiz) ama ortada buluşacaktık eğer denk getirebilirsek, en son haberleşelim demiştik ve ben tekrar mesaj attım.
Aslında onun haber vermesini bekleyecektim. Ama ben şu sıralar gitmezsem bir daha gitmem zor olacak o yuzden yazayım, belki onun işleri de belli olmuştur dedim. Ki gayet sıcak davranmış olduğu icin cekinmeden yazdım bu sefer.
Senin işlern belli oldu mu gibi bir şey yazdım ve 2 gun gecti, mesajıma tıklamadı bile.
Ve ben bu duruma anlam veremiyorum, neden boyle bir şey yaptı, bu defa hic bir sucum kabahatim yok.
Konuşmak istemiyordu madem neden onceki mesajımda cok guzel konuştu goruşmek istedi.. ayrıca biz konuşmadığımız surede ben onu instagramdan silmiştim, ben mesaj attıktan sonra tekrar ekledi ve ( normalde aramız kotuyse fotoğraflarımı beğenmez) fotoğraflarımı beğendi yine. Hatta mesaj attığım gecenin gunduzunde fotoğraf attım onu da beğendi. Fotoğraftan anlam cıkarmak sacma ama eski halinden biliyorum, tamamen aramızdaki duruma gore davranır.
Hayır hayatına biri mi girdi diyicem iki gunde mi girdi... kaldı ki whatsaba hic girmedi bu surecte. Ben yazdıktan sonra sadece bir kez girip cıkmış. Başına bir şey mi geldi diyeceğim, sanmıyorum cunku instagrama da girip cıktı. Belki bu kadar detaylı duşunmem sacma ama istemsizce duşunuyorum işte..
O kadar haberleşelim dedikten sonra mesajıma tıklamaması cok sacma, buluşmak istemiyorsa bile soyleyebilir ya da bir bahane bulabilirdi. Gercekten anlamıyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. birdaha herhangi bir hamle yapmam kesinlikle, cevap verecek olsa iki gundur verirdi ama maalesef icten ice hala bir acıklama bekliyorum...