Kızlar bir gorumcem var beni deli ediyor. Ne yapsam onunla baş edemiyorum. Pat diye ansızın gelir surekli goruntulu arar beni eşimi. Bir rahatlık vermez. Kendide evli ama evde huzuru yok surekli kocasıyla catışıyorlar.
Ben genelde yazmam ona ama bir durum olduğunda hastalık vb şeylerde sorarım yazarım. Yazdığımda goruldu olarak kalıyor yazdığım cevap vermiyor. Saatler bzen gunler geciyor. Abisini arıyor yada onunla mesajlaşıyor. Ama benim mesajıma cevap yok. Surekli bunu yapıyor. Aradan zaman gecince ayy ben sana cevap yazmayı unuttum diyor yazıyor. Ben artık bunu bilerek yaptığını duşunuyorum. Bu bikac defa olunca bende artık onun yazdıklarına cevap vermiyorum. Cevap vermeyince bu sefer goruntulu arıyor acmıyorum. Bu sefer eşimi arıyor. Surekli. O arayınca yada yazınca acmak zorundayız cunku. Dunya onun etrafında donuyor. Onun işi olur ama bizim asla işimiz olamaz.ben bu duru mdan cok sıkıldım.
Arama mesafe koyunca da olmuyor anlamıyor.
Ben mi cok abartıyorum bu durumu? Başka ne yapmam lazım anlamıyorum mesafe koysam konuşsam da anlamıyor.