Arkadaşlar ben daha oncede bir cok konu acmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili..
Şimdi size bişey sorucam, eşimi cok seviyorum iyi bir insan bizim icin herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş kredi cekmiş bir suru şey.. Şimdi biz borcluyuz evinizin borcu el borclarımız var baya hafiflettik eşimin işi guzel maaşıda bin şukur.. Gel gelelim evlilik oncesi cok onceden abisi battığı ve kendi uzerine hic bir şey alamadığı icin eşimin uzerine bir araba alınmış bu arabanın tam 15 yıldır ne vergisi nede trafik cezaları odenmiş yani bu borc şuan bizim uzerimize gorunuyor surekli borca faiz biniyor eşimle bu konudan surekli tartışıyorum merak etme o odeycek diyod ama adam geciştiriyor ad cıksın odeyecem diye dun yine borc kağıdı geldi trafikten men edilen aracla trafiğe cıkmış kaynım hic umursamıyor borclar bize yağmanalıyor odenmiyorda araba onların kapasında guya arabanın un parasını onlar odemiş sadece eşimin ustuneymiş ben gercekten cok sıkıldım arabanın sefasını onlar suruyor borc bize yığlıyor dun eşime sordum maaşına haciz gelirse ne yapacaksın diye arabayı alır ortaya yakarım diyor sinirli yanıda var yapar keşke devlet el koysa arabaya polisleri kandırmış kaynım bağlanan arabayı cıkartmış kapının onunde durması ile izin vermiş polisler kardeşlerim ana akıl verin sizce ne yapayım bu arabanın borcu odemezse sonunda ne olur boşanmaya kadar duşunuyorum cunku o insanların borcunu oderse her şey kotu olur cocuğumun rızkını onlara yedirtmem bana akıl verin