İyi Geceler Hanımlar,
Evet yine ben...Abim başıma oyle bir iş actı ki...Abimin bir arkadaşı var 33 yaşında.Kendisi bundan 4 yıl once benimle de arkadaş olmuştu ortak zevklerimiz cok fazla.Cok iyi bir insandır..Artık cocukluk mu dersiniz (20 yaşındaydım) başka bir şey mi (abim abaza demişti

) ben bu abiye vurulmuştum bir donem..Hatta bir gun mesajlaşırken “X abi ben sana aşık oldum” yazmıştım.O da “Ciddi misin,David Villa (o zamanlarki futbolcu aşkım

) benim pabucumu dama attı herhalde ondan soylemedin bunca zaman” dedi.Bende gulucuk koydum konu kapandı gitti...Sonra gider abime anlatır diye korkudan ondan once ben anlattım abime..Guldu ama kızdı da, “o senin abin” dedi o da konuyu oyle kapattı..O sıralar cok utanmaya başlamıştım.Numaramı değiştirdim sosyal medyamı kapattım olu taklidi yaptım.Ne zaman evde onun konusu gecse kıpkırmızı oluyordum abimle goz goze gelemiyordum utancımdan.2 sene once abim mezuniyetimde cekindiğimiz fotoğrafı paylaşmış o da “Aaa biker mezun mu oldu numarasını versene tebrik edeyim” diye abimden numaramı alıp arayıp tebrik etmişti.Telefonumu değiştirince numaralar da silinmişti yine kopmuştuk...Ta ki bugune kadar..Kendi sektorumde iş bulamıyorum.Arkadaşımın yanında motosiklet dukkanında calışıyorum.Tamirhaneye 2 tane yeni usta geldi,motorların bakımı tamiri yapıldıktan sonra temizleme işini ben yapıyorum (hayallerimi susleyen motorlar geldiği icin hoşuma gidiyor bile isteye yapıyorum

🏍

ama abim bu işte calışmamı istemiyor.Bu durumu arkadaşı X abiye anlatmış,o da yetmezmiş gibi Whatsapp grubu kurmuşlar...Şimdi bu abi ordan yazıyor gulucukler sevimli suratlar havada ucuşuyor ama ben cok utanıyorum o yuzden esas konuyu (iş konusu) kacırıyorum yazılanlara karşı doğal olamıyorum.Rezil olmuş gibi hissediyorum.Abime cok kızdım niye başkalarını karıştırıyorsun diye ama artık olan oldu...Ne yapacağım nasıl davranacağım?Şu an bile yanaklarım kıpkırmızı...