merhabalar. sizlerden akılcı fikirler almak icin buradayım. 2 ay once ortak arkadaş aracılığı ile bir beyle tanıştım. yirmili yaşların ortasındayız ikimiz de. ilk 1 ay mukemmel gecti yani flort, iltifatlar vs. 1 ayın sonunda da kendi teklifi ile sevgili olduk. o gun de bir suru şey soyledi şoyle seviyorum seni, boyle guzelsin vs vs. bu kişinin onceden hic sevgilisi olmamış biraz heyecanlı ve utangactı. sevgili olduğumuzun ertesi gunu bana cok hızlı gittiğimizi, kendisinin alışık olmadığını biraz yavaş gitmemiz gerektiğini soyledi. benim acımdan bir sıkıntı yoktu sen nasıl istersen dedim. aslında konu burada patladı. normalde gunun buyuk kısmında konuşurken sadece birkac saat konuşmaya gece 3-4te yatan kişi işim yoğun diyerek akşam 11de yatmaya başladı. başka biri fikri hic aklımda olmadı cunku son gorulmesi vs hep bana yazdığı saatlerdi. heyecanlı heyecanlı anlattığım şeylere sadece anladım der oldu. o hevesli adam gitti yerine buz gibi biri geldi. birkac kez ifade ettim ama hep alışacağını soyledi. ayrıca ben aramızda gizli saklı bir şey olmasın diye abimler ile annemizin bir olmadığını ama asla uveylik gibi bir şey hissetmediğimizi ona soyledim. bundan sonra da acıkcası tavrı değişti. 2 gun once de ara vermek istedi. bende bitecekse o an bitmesini soyledim. yok dedi işte kafamı toparlıcam falan. 2 gun boyunca asla girmedi whatsappa ben de hicbir şey yazmadım. bugun ilişkiyi bitirmek istediğini, kalbinin boyle daha rahat olacağını beni sevmediğini, ısınamadığını, icine sinmediğimi ve hakkımı helal etmemi istedi. bende helal etmediğimi bana yazmamasını soyledim. bunu soyleyince bir garip oldu işte bu benim en hassas noktam, hakkını helal et, merhametsizleşme neler neler. bende 2 ay boyunca beni kandırırken hakkımı yemedin sanki dedim bayağı cirkinleşti kendisi. en son başımdan atmak icin iyi helal ediyorum benden uzak dur dedim. kendisi engellemiş her yerden. sanırım uzulmedim ama bir an ne oluyoruz ya dedim ne yaşadım yani. gururum aşırı incindi. madem sevmiyordun ne diye o sozleri sarfettin bir suru guzel şey soyledin zamanında. ve ailemle ilgili en hassas olduğum noktadan dolayı bunları soylemiş olma ihtimali benim icimi yedi bitirdi. aslında cozum değil ama rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum sizlerden