Sayın KK uyeleri gecenin bu saati bana konu actıran bir derdim var evet şimdi en baştan başlayayım.
Gecen hafta bir arkadaşımla yarım saatliğine goruşmek durumunda kaldım ben maskeliydim o maskesizdi onemli bir konuydu ona birşey verdim bitti gitti neyse ailesi ve o bu corona da hijyenlerine onem vermiyordu biliyorum kocası ertesi gun korona cıktı.. Ben zaten korkuyorum beni daha da bir korku aldı mı eve kapattım kendimi tabi belirtim yok ama kimseyle temas etmedim ne olur ne olmaz diye..
Kendi aileme soyledim soyluyorum da eve kimseyi almıyorum corona var misafir kabul etmiyorum ama gelin gorun ki eşimin ailesi, akrabaları, kardeşleri AN_LA_MI_YOR.. 2 gun once aradılar yine size gelmek istiyoruz diye eşime dedim ki kabul etmiyorum koronayı soyle eğer sen demezsen ben derim.. O da soylemiyor her aradıklarında başka bir bahane? Alınırlar diye galiba cunku anladıgım kadarıyla alıngan insanlar..eşim 2 aydır işsiz bunu herkes biliyor.. Bir iş var ama başlaması biraz zaman alıcak zaten kıt kanaat geciniyoruz hic anlayış yok koronayı bir kenara koyarsak eğer biz neden masraf yapıp surekli birilerini ağırlayalım?
Eşimle ben 2 kişiyiz ama onlar geldimi anası, danası, babası, dıdısı hic abartmıyorum en az 5•6 kişi geliyorlar evlendiğimde ağırlıyodum evet ama şu zamanda hic mi korkmuyosunuz arkadaş? En yakın gencecik arkadaşlarım cok ağır gecirdi koronayı ben korkuyorum ama insanlar kıclarının ustune oturmuyorlar.. Birde o gun arıyorlar saat olmuş 3 ya da 4 size gelelim!!
Daha anlatıcak cok şey var ama sadece sizinle dertleşmek istedim okursanız da mutlu olurum okumazsanız da canınız sağolsun.. Ben her haftasonu birileri arayacak diye strese giriyorum kendim olsam soylerim ama eşim soylemiyor.. Zaten en ufak şeyi kendime stres dert ediniyorum ne yapacağımı şaşırdım