Merhabalar. Şuan mevcut calıştığım yerle cok sıkıntılıyız. İşe başlarken bahsedilmeyen iş yukleri şuan benim uzerime yıkılmaya calışılıyor. Başta cok mantığıma yatmayan bir işti ama evde cok bunaldığım icin okeyleyip başlamıştım
Sigortama yatan tutar aldığım maaşın 3te 1'i, resmi tatilde calışılıyor, calışma saatleri aşırı fazla, servis yok (yol ucretimde karşılanmıyor, hergun arabayla gidip geliyorum kulfet oldu bu durum bana). bulunduğum mevkii de firmada en yuksek maaşla calışan kişiyim bu gozlerine batıyor sanırım, bu kadar parayla bu bekar kız ne yapıyor kafasındalar surekli, mesela hastaneye gitme durumum oldu, sen ozele git tabii sende ozele gitmeyeceksen.. falan.
Ben bu aldığım paranın firma icinde patron olsa dahi dile getirilmesinden nefret ediyorum
Bugune kadar hep kurumsal yerlerde calıştım, burada ki bu dedikodular, herkesin herşeyi duyması, hergun kavga gurultu, sistem olmamasından artık cok sıkıldım.
Bu surecte cok iyi bir kurumsal bilindik bir firmadan bir teklif geldi. Şartları buraya nispeten cok cok iyi
Bende goruşmeye gittim, herşey olumlu pazartesi başlayıp başlayamayacağım soruldu. net bişey soylemedim. fakat gercekten o firmayı kacırmak istemediğim icin biran once başlamak benim icin cok iyi olur, cunku onalrda acil bir elaman arıyorlar.
Fakat ben bu ay ki maaşımı henuz almadım, daha oncesinde cıkmayı duşunduğumu soylesem ihbar suresi verilecek fakat ben ihbar suresinde burada olmak istemiyorum. Patron o kadar pis karakterli biri ki. İhbar suresinde ki calışanlara zulum ediyor resmen. Birde bana cok guveniyor, ben buraya başlamadan bircok kişi gelmiş gitmiş herşey ters gitmiş tam rayına oturdu diye duşunuyor şuan, benim iyice burnumdan getirir. İhbar suresinde calışmayacağımı dile getirdiğimde ise yarım maaşımı keseceklerini soyleyecekler (daha once calışan bir arkadaşta aynısı yaşandı) vergi kacırıp sigortayı duşukten yatırdıkları icin sadece bankaya yatan tutarını verdiler, hakkını vermediler kızın.
Bende o yuzden maaşımı aldıktan sonra konuşacağım
Nasıl bir bahane sunmalıyım ihbara gelmememek icin kara kara onu duşunuyorum, maaşını aldı oyle soyluyo diye duşunsunlerde istemiyorum. birde aynı gun soyle işten ayrıl mı olur diyecekler. acil bi durum var gibi mi lanse etsem bilmiyorum kızlar ya bir fikri olan var mı ?