Kızlar yeni evliyim .Buraya daha once de konu actım kaynanama catır catır laf verdiğim icin topa tutuldum.Eşimi cok seviyorum ,annesiyle sonra aramız duzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle guzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda cok seviniyor mesela .Bende bugun kına resimlerini gonderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne guze oynamışız .Kınamızda duğunumuzde cok guzel oldu.Herkes cok memnun kaldı felan dedim .O da evet cok guzeldi kınanız da duğunumuzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler cok beğendi her şeyi kına da dedim guldum .Ne demek istedi kızlar anneme laf carpmayı cok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın cok yormasın seni felan dedi oyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama icimde de buyuyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı carpmalıyım hic sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?