Merhaba arkadadaslar 1 ay once dogum yaptim hastaneye ziyaretci falan zaten kabul edilmedi sadece refakatci oda annem ve esim . Sonrasinda eve ciktik sezeryan oldugum icin annem yanimda kaldi bir sure. Sagolsun konu komsu arkadaslarimiz telefonla tebrik etti. Koronadan sebep gelmek istemediklerini soyledi. Bende zatrn oyle dusunuyordum. Ama malesef ayni binada oturdugum eltim ve cocuklari durmadan cocugu sevmek kucaklarina almak istiyorlar. Esimle konusmustik cocuk kucaga alinmicak opulmicekti. Ilk sefer kaynim tek geldi ben izin vermedim esimde ses cikarmadi. 2 gun sonra coluk cocuk geldiler ve eltim ben mutfakyayken cocugu kucaklayiverdi. Esimde hic bisi demedi. Bi ara esim telefonla konusmak icin balkona cikri bendecocugu emzirmek icin odasina gittim Eltim demezmi bana bu cocu sevdirmicej adam daha dogmadi. Sevmek isteyen benle gelsin. Ben toparlanip yanlarina gidene kadar da kalkip gittiler. Ve ben deliye dondum. Zaten aramiz bozuktu cocuk bahanesiyle yine yanasmaya basladi ama bana degil esime. Ona baska bana baska davraniyor. Tek gorsun selam vermez esim varken hal hatir sorar. Deliricem ogunden beri .Esimede soyledim hadi canim oylemi dedi dedi. Baska hic bisi demedi. Simdi onada tavir yapiyorum. Nasi uzak tutucam bunlari. Aramiz bozuk die benim sevdirmedimi soylicek eminim. Soylerse soylesin ama ben esimin mudahale etmesini beklerdim. Ona daha cok kizginimmm