Abim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu sure zarfında psikolojik olarak cok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var Âdeta. Kadın sadece cinsel ve sacma sapan kıl tuy muhabbeti yapan biri ve bu hic değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geciyorum tekrar beni gorduğunde anlatmaya devam ediyor. Surekli ama surekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini soyleyemiyorum benden kac yaş buyuk kendi duşunebilir diye umuyorum hep ama asla duşunmuyor. Annem yokken beni hizmetcisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim icin aa gorumcesini ne kadar cok seviyor der ama kimse iceri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile duşunuyorum sırf bu kadın yuzunden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile soz soyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni cok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?

Cok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkur ederim. Allah herkese akıl fikir versin