Merhabalar herkese. Esimle olan bir sorunundan bahsetmek istiyorum.Esim serbest meslekle ilgili calışan ortalamaya gore yuksek sayilabilecek gelirli biri. Ama surekli memnuniyetsiz. Neden piyasa boyle? Aslında cok kazanmiyoruz. Sermayemiz eriyor diye surekli yakınan biri. Surekli sukretmesi icin telkinde bulunan, motive eden ben ne yazık ki bazı zamanlar hal ve hareketlerinden olumsuz etkileniyorum. Enerjim kalmiyor, kendimi kotu enerjiyle dolmuş hissediyorum. Kucuk şeylerden bile mutlu olan bir insanim. Evlenmemiz daha yeni sayılır. Evde surekli iş mi konusulur. Motivasyonumu yitiriyorum. Moralim bozuluyor surekli onu motive ederken. Duşunup şoyle bakiyorum adam akıllı birlikte bile olmuyoruz. Tum hevesimi kaciriyor. Genel hali surekli beklentisi yuksek olduğu icin memnun olmayan bir insan haline geldi. Hayata karşı cok sabırsız. İnsan surekli motive ederken kendini bir bakıp umutsuzluklar icerisinde bulabiliyor. Bu hali beni cok mutsuz ediyor , zaten hayat yeterince zor icim karariyor. Sizce ben mi cok abartiyorum cabuk mu demotive oluyorum