Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha once burada acılan başlıklar com yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle goruşmuyorum.O da goruşmek istemiyor bende.Aramızda oyle kavgadır,laf dalışıdır kotu birşey gecmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanc ve cekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı cok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de goruşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gorduğu zaman konuşur kus değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Cevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim icin pişman olacağımı soyluyor.Cunku kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı acmaz yada acar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?