Herkese Merhaba
8 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var bana bocek kadar değer vermeyen sadece cinsel olarak kullanmak isteyen bir eşim var 3 gun iyiysek 1 ay kotu psikolojik şiddet hakaret icinde yaşıyorum sonunda hep gelip seviyorum affet naraları ve benim de gidecek yerim ve bir kazancım olmadığından affedişlerim.Ve şimdi bir de uzerine yeni bir mallık ve vicdansızlık yaptım doğru duzgun korunmamanın korunmayı karşı tarafa bırakmanın sonucu surpriz ikinci cocuk geliyor sanırım 9 haftalık 5 haftalıkken gitmiştim kese vardı erken olduğu icin bebek gorunmuyordu pazartesi tekrar gidicem şuan sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum vicdansızlık yaptım diyorum cunku gercekten boyle bir ortama o gunahsız yavruyu getirmek boyle bir hayat yaşamasına sebep olmak cok buyuk vicdansızlık bunun farkındayım bu konuda ne deseniz revadır bana.İkinciyi daha soylemedim bugun artık eşim de ayrılmak istiyorum diyor ama ben napıcam bilmiyorum cocuk olmasa cehennemin dibine kadar gitsin tek olsam calışırım ayakta dururum ama cocuk olunca hele bir de ikincisi geliyorken ben nasıl ayaklarımın uzerinde durabilirim bir yol var mı bilmiyorum ne olacak boyle bir akıl fikir var mı bana verebileceğiniz buraya yazıp dertleşmek fikir almak istedim
DUZENLEME: Arkadaşlar şu konuya da acıklık getireyim ne kurtaj ne cocuk esirgeme kurumu ne evlatlık birine verme bunların hic biri bana gore değil yapamam boyle şeyleri bunun vebalini kaldıramam madem bir halt yedim obur boyu elimden gelenin en iyisi şekilde tek de olsam babasını aratmayacak şekilde buyutmeye calışacağım