Merhaba herkese.

Son bir bucuk aydır konuştuğum biri var. Daha doğrusu, iletişimimiz bu surede biraz daha sıklaştı diyelim. Daha onceden tanışıyorduk. Neyse, başlarda ona olumlu yaklaşan ben, zaman gectikce korkmaya başladım. Mesela buluşmaya davet edeceğim, "acaba kabul eder mi?". Mesaj atacağım, "acaba musait mi?". Bir şey soracağım, "acaba kendimi doğru bir şekilde ifade edebilecek miyim?". Sorun kesinlikle o kişide değil. Zaten birbirimizi tanımaya calışıyoruz ve herhangi bir olumsuz hareketini gormedim onun. Sorun, gecmişten gelen korkularımı bugune taşımam ve şu ana kadar aşamamış olmam. Her an yaptığım bir şeyden dolayı reddedilecekmişim gibi bir his... İlişkilerim normal bir şekilde bitmedi. Araya mutlaka başka insanların varlığı, veya hayaletleri girdi ve durust olmayan iletişim yolları tercih edildi. Bu yuzden aynı şeyleri bir daha yaşayacağımdan korkuyorum ve bu korku benim anımı sabote ediyor. Bu korkuyu nasıl aşabilirim?
Not: Kişisel gelişim videoları ve kitaplarından yararlandım, tekrar yararlanırım sıkıntı değil. Ama bunlar tek başına yeterli olmuyor.