Kanalın abone sayısı : 41
Toplam video goruntulenme sayısı : 62k
Hesap Kayıt Tarihi : Agustos 2013
Kanalın dili : Turkce
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : Eğitim - 1474 ( 15 dakika ustu videolar hepsi ve tum reklamları acık )
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Yok
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : Evet
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Şuanlık takip edilmedi
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Merhabalar kanalın duşuk kazandığından dolayı satmıyorum elimdeki onca yapılması gereken projelerden dolayı , sağlıksal durumumdan dolayı ve tek bir yone yogunlaştiğidan dolayi satiyorum. Kanal turkce'dir oncelikle belirteyim ama buna benzer yt turkiyeye kapatilmadan once bir kanal acmiştim ve sattim kanal gunluk 5 ila 10$ arası getiriyordu fakat sonradan birşeyin farkına vardım ki , iki taraflı kazanc neden olmasın. Eğitim kanalıdır iceriksel olarak zengin 1474 adet video mevcut sizlerin yapmasi gereken tek şey bir websitesi acmak ve videolara uygun bir şekilde acıklama etiketleme yapmak. Turkiyeye zaten youtube zamanı gelince acılacak en onemlisi hem youtube life network uzerinden kazanc sağlıcaksınız hemde web adsense uzerinden kazanc sağlıcaksınız. Turkiyeye youtube acılıncaya kadar zaten websitenizi oturtmuş vede sağlam adimlarla kazanmaya başlamiş olacaksiniz. Bu tur bir calişma ile kazanc sağlayan insanlar var. Hostinginizi 1 yil boyunca ben karşilicam size sadece domain alip bu siteyi yapmak ve embed kodlariyla eklemek kalicaktir. Eğer icinizde oğretmen varsa ne demek istediğimi anlamiştir.
Odeme Şekli : Finans , Enpara.com
Fiyat : 200 TL
İletişim : Gokhandumanofficial / skype /