Arkadaşımla doğumgunlerimiz peşpeşe olduğu icin kutlamak amacıyla birlikte buluşup cafeye gittik.Ben hediye aldım ama o almamıştı."ay utandım" dedi.ve o sırada hic dogum gunumu kutlamadı.
Kucucuk bir sey de olsa bir hediye almasını isterdim acıkcası.cunku onemli olan duşunmek.
Ben diyetisyenim.Liseden arkadaşımdı.Birkac aydır aynı şehirdeyiz.yine goruşmeye başladık uzun aradan sonra.
ona diyet yazıyorum bir kac haftadır.para vermek istedi ama yakın sayılabilecek bir arkadaşım olduğu icin kabul etmedim.ısrar etti baya ama yine de "yakın arkadaşımsın gerek yok.olur mu oyle şey" dedim.o zaman bulustugumuzda yemekleri ben ısmarlayayim diger turlu icim rahat etmez bu işi parayla yapıyorsun sonucta dedi.bulusmamız dogum gunumuze denk geldi.Ve hesabı odedi ben teklif etsem de. Sizce hesap odediği icin mi hediye almadı.Bu durum cok sacma değil mi?
1 tane toka alsa bile değer verdiğini gosterirdi ve mutlu olurdum aslında. ki hesabı da diyet yazdım diye cok ısrar etti odemek icin.Sizce ben mi abartıyorum hediye almamasını?