Selam kızlar ,Paylaşacak kimsem yok buraya yazmak istedim..
Kv kişisi ,iftiracı ,bir olayda doğruyu yanlışı bırakıp kendi işine geldiği gibi davranan ,yalanı hic cekinmeden soyleyen ,aşırı despot ,dediğim dedik ,evde eşi de dahil herkes yanlış da olsa ona gore hareket eden ,onun bir dediğinden cıkmayan kişiler. Herkes tek beyin hareket etsin isteyen ,onun duşuncesine biri farklı soylesin asla kabullenmeyen ,tek fikirli birisi .. tum dunya ona gelsin elma gostersin ,eğer o armut diyecekse ,ona kanıt da sunsan inanmaz ,değişmez .Tek benim bildiğim der ..
Eşim haric ..
Kp kotu bir adam değil esasen ama kv kuklası gibi ,asla kendi fikri yok ,kv nin emrinde sadece ..
biz evlenirken ,ben kapalı değilim diye cok sorun etti ama benim tavrım cok netti .. normalde kendi dediğini yaptırmak icin, oğluyla duşman bile olur ama herkesi o kadar etkisi altına alıp ,fikir değiştirdiğine inandığı icin ,nasıl olsa ben bunu da değiştiririm diyerek (kapatırım diyerek) musade etti evlenmeye ..
Ben de asla onun fikrine değil kendi değerlerime kendi duşuncelerime gore hareket ettiğim icin benden nefret etti .. Mesela “ben boyle olmasını istiyorum” demek bile ona saygısızlık oluyor kendine gore, duşunun yani nasıl biri olduğunu .. oturup asla uzlaşılmayacak birisi ,sadece ona “sen nasıl istersen oyle yapalım “ demelisin onla anlaşmak icin ..
hal boyle olunca , biz seni borcsuz evlendireceğiz diye soz verilip ,evlen baskısı yapılan eşime bir cop bile yapmadan ortalığa attılar .. biz nişanlı iken oyle deyip beni değiştiremeyince (duğun tarihi herşey alınmıştı ) tam odeme zamanında bıraktılar ..
Herşeyi ustesinden geldik kendi ailemde bende eşimde bir olduk aştık ,cok zor zamanlarımız oldu ,o zor zamanda ablasının eşinden aldığımız borc 5 ay sonra ,cok sıkıştık deyip ablası tarafından istenip tatile gidildi (durumları cok iyi asla ve asla ihtiyacları yok )
şimdi de borc oduyoruz ,zorlanıyoruz birikim falan hak getire zaten şu zamanda .. arkadaşlar zamanında eşim kazandığı paranın coğunu ailesine verdi ,hep işte biz zaten seni borcsuz evlendiririz aileyiz sonucta diyerek .. eşim abisi de o zaman evli olup birlikte oturunca onlara da cok yardım etmiş, onlar icin 3 sene destek cıkmış .. sonra onlar ayrılınca ,yine sadece eve vermiş ,babası da o parayı birikim yaptırıp arsa almış muteahhitle anlaşmış daire yaptırmış ..
3 senedir dairemiz hazır ,5 daire duştu onlara ..
Şimdi oturdukları evde kendilerinin ..maaş alıyorlar ,giderleri yok ..
Evin bi dairesi bizim .. annesi zamanında 1 sene falan biz alırız kirayı birikim yaparız sonra size veririz demiş ..
Şimdi eşim 3 senedir daireyi soruyor ,İstanbul ’da bu arada , kiraya verilmedi ben napayım diyor ..
dalga gecmiş gibi hepsi verilmiş bizimkini kimse sormuyormuş . Soran da beğenmiyormuş( yeni yapı .. )
biz burada sıkıntı cekerken ,eminim kirayı alıp yiyor hic vicdan azabı cekmeden ..
hem bizim evin kirası ,hem yeni binada kendinin de bir dairesi var onun kirası ,hem maaşları ,hala yetmedi onlara ..
eğer eşimin buyuk desteği olmasa ,ondan gelen allahtan gelsin der susarım ,ama diğer abisi o zaman ev alıp onu odediği icin sıfır desteği var o evde ..
eşim dairesini ne zaman sorsa ,
Bu kadar paragoz olma ,ikidebir ne soruyorsun deyip eşimi suclar gibi azarlıyorlar .. eşimin akrabaları dairenizi aldınız mu diye soruyor hayır kiraya verilmemiş deyince ,guluyorlar İstanbul da 3 senedir ne verilmeyecek diye ..
Onların keyfi isterse verecekler kiramızı ..
Biz de uzaktayız gormuyoruz ,gorsek bile ona da yalan bulup yine bizi bastırır ..
Yani biz birikimi gectik uzerimize bile bişey alamıyoruz şu zamanda ..
Asla elimizden bişey gelmiyor ,virus olmasa gidecektik ,zaten kirada Gorsek de inkar edip ,daha yeni verdik deyip 1-2 sene daha alacaklardı ama en azından bildiğimizi bileceklerdi.
Kombi parasını ,tapu icin vs para da gonderdik ..
Hic umudum yok artık ,duşundukce hazmedemiyorum .. o kadar bolluğun icinde bizi hangi vicdanla boyle rezil ediyor Allah ’a havale ediyorum ..
Uzun oldu icimi doktum ,affola yorduysam ..