Nasıl baslicam bilmiyorum bodoslama konuya giriyorum.
Kiz kardeşimin yanına geldim. Konu dişten acıldı. Dolgu implant falan. Ben de dedim bir yıldır ben de gidicem malum maddi sorunlar yuzunden gidemedim dedim.
Eşimin tatili bir pazar gunu o gun de kapalı zaten hastaneler. hem zaman konusunda sorun var.
Kiz kardeşim de ben de evliyiz benim 2 onunda 1 cocuğu var.
Sen burda dişciye git ben cocuklarına bakarım hem babamın arkadaşı var bize de o yaptı. Para bile almadı adam babamin yakın arkadaşı diye dedi.
Babam o adama iş de yapıyor hesaplasiyorlar.

Ben de heveslendim mutlu oldum.
Kardesim babama soylemiş Havalihavasiz da gitsin demis
Babam da o adam herkese yapmıyor size belki para almadı diye ona da mı parasız yapacak sandın demiş. Kardesim de bu lafı olduğu gibi
Geldi soyledi. Cok zoruma gitti kendimi cok kotu hissettim.
Sorun olacaksa gitmem zaten baba dedim bosver kalsın su an yanımda param da yok zaten dedim.
Dalga gecer gibi guldu .
Hic bir şey demedi ben de iceriye gectim.
Kendimi aptal gibi hissettim.

Şunu da eklemek istiyorum.
Ben babamdan durduk yere maddi beklenti icine hic girmedim eşim kirayi oderken bile borc aldi arkadaşlarından aileme Yansitmadim.
Evlendim diye gozunde el kızı mi oldum acaba diyorum ama kardeşim de evli. Şu da var kiz kardeşim maddi olarak bizden daha zor durumda belki de ondan diyorum kendime telkin vermek istiyorum. Cok mu alınganlık ediyorum diyorum? siz olsaydınız yerimde ne hisseserdiniz ?