Merhabalar
Uc bucuk senelik guzel giden bi ilişkim var fakat ailem sevgilimi henuz bilmiyor biraz ters bakıyorlar diye cekindim hep soyleyemedim..Bu sebepten sık da goruşemiyoruz maalesef cok dışarı cıkan arkadaşları olan biri de değilim..Goruşemiyoruz cok az yani..Kacak gocek yaşıyoruz bu durum onu da sıkmış haliyle hep sustu icine attı ama senelerdir boyleyiz ilk senemizde bi dershane var diye yan yanaydık her gun.Şimdi universite okul..Ve ben biraz takıntılı biriyim onu biraz fazla sıkmışım zamanında.Birkac ay once tartıştık bunlar yuzunden tamam duzelicez halledicez dedim ama halen anneme soyleyemedim sevgilim olduğunu ve sanırım aldatılıyorum..Sevgilim de sanki kacış yolu bulamıyor ayrılmak istediğini soyleyemiyor cesaret edemiyor gibi ve benden kopamıyor biraz da psikolojisi cokmuş durumda hak veriyorum..Her şey normalmiş gibi davranuyorum şuphelendiğim şeyler var..Ne cok iyi ne de cok soğuk yapıyorum.Yapmışsa da pişmanlık yaşadığını hissedebiliyorum.Ama bi kere yaptım 2. insanla mı devam etsem zaten aramız iyi değildi tarzı şeylet duşunuyor gibi tamamen hissediyorum herşeyi..Buluşucaz acaba kendi soyler mi yoksa direkt sorayım mı dolaylı yoldan nasıl bi yol izlemeli miyim bu surecte şuan normaliz buluşunca ne yapmalıyım aslında??