İş arkadasının goğuslerine yorum yapan ve hanımefendi ile sutyeninin muhabbetini yapan beyefendi ile yollarımızı ayırdık.

İki gundur duşunuyorum eski eşimden ayrıldığımda kendime saygımı yitirmeyecegim kaliteli saygılı ilişki yasayacaksam yasarım yasamayacaksam yalnız kalacagım dedim. Sırf azıcık sevileyim diye gozumu kulağımı kapatmısım yine. Bana anlattıgında kavga cıkarmadım sustum ama sustugum andan beri midem bulanıyo nasıl boyle biriyle goruşurum diye.

Arkadas her soz verdiğinde acaba olur mu diyerek denemem aynısını eski esimle de yasadım. Kapıda yatardı inanırdım sevdiğine. Salaklık.

Ama ikisi de biliyordu kimsem yok aradıklarında yalnızım gelseler evdeyim. Hele bu arkadasa tğm hayatımı actım enayi gibi yaramı saracagına inandım ama ben kendim saramadıktan sonra baskasından beklememeliydim. Bir daha asla boyle bir seye izin vermeyeceğim. Kimse kapıma gelmeye cesaret edemeyecek.

Psikoloğumla goruştum bu kararımı ama yardımsız yapamam yine sacma sapan karaktersiz birinin hayatıma girmesini ve sacma bir insanı hayatıma cekmek istemiyorum. Psikologum seansları duzene koymak istiyor.

Onceden ayda 4 defa gidiyordum hayatım cok guzel duzene girdi. Tamamen bıraktım sonra bu kişi ile tanıstıktan sonra ayda bire indirmiştim maddiyattan oturu ama on gunde en kotu on bes gunde bir olması lazım diyor.

Mumkun değil karşılayamam bir ayda 1200 odemeyi ozellikle kış mevsiminde.

Kredi ceksem 6 aylık tedavinin mesela yavas yavas odesem nasıl olur?

Borc alacak kimsem yok olsa da almam zaten.