Merhaba arkadaşlar aslında pek yazma taraftarımı degildim ama baktim herkes bi derdini bi huznunu paylaşıyor bu aralar biraz depresif moddayım bende dedim yazayım

.aradan 5 sene gecti tabi ben hayatıma yeni bi duzen oturttum ama bazı kalp kırıklıkları kalpte yer ediyor ve kolay kolay unutulmayan anılar biraktiriyor.hayatima birini aldim ve herşey alt-ust oldu.nisanliydim herşey guzel gidiyordu fakat ben oyle zannediyormusum kendisi yat kaptaniydi yani beni oyle kandırdı meğersem kaptan falan değilmiş yatta gorevli bi elemanmis.yazin tura diye cıktı ben oyle biliyorum meğersem ingiltereden 40 yaşında 4 cocuklu bi kadınla tanışıp ilişki yaşamış ve ailesiyle tanıştırmış ben onu iste diye bilirken o benim dibimde baskasiylaymis ve bunu benim dışımda herkes biliyormuş tabi sonra oğrendim hissetmeye başladım bi terslik olduğunu gecti karşıma ve dedi ki boyle boyle ama ben kadınla parası icin beraberim seninle ayrıldım diye biliyor idare et falan falan.sonra onunla evlendi tabi bu arada biz birlikte olduk 6 senelik bi beraberlikti bu ben evleneceğiz diye bakarken herşeyi hazirlamisken o boyle got ustu bıraktı beni.o saatten sonrada ne birini sevebildim ne guvenebildim.yazmak istedim sizde benim gibi aldatildiysaniz hikÂyelerinizi paylaşın arkadaslar