Herkese merhaba,
Size icinde olduğum durumu anlatmak icin biraz kendimden bahsedeyim.

32 yaşındayım, Yaklaşık 2 senelik evliyim. Eşimle son 1 senedir cocuk istiyorduk, ilk 6 ay olmayınca sonrasında doktor desteği almaya başladık, ilaclarla vs deniyorduk yine olmamıştı, sonra bu virus durumu olunca da bir sure erteleme kararı aldık o ay hicbir şeye dikkat etmememize hatta korunmamıza rağmen hamile kaldım.

Donem olarak şanssız bir donemdi belki ama ya hic cocuğumuz olmazsa endişesini icinde hissetmiş artık anca tup bebekle olur diye duşunen bir cift olarak tabi ki cok sevindik. Daha kalp atışı duymadım, 2 hafta once doktora gittim en son, dilerim kucuk surprizimiz bizimle kalır sağlıkla devam ettirebilirim bu gebeliği. Ve dilerim gonlunden bir gun anne olmayı gecirmiş herkese allah evlat sahibi olmayı sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip eder.

Bebeği oğrendikten yaklaşık 10 gun sonra da cok yakın bir arkadaşım aradı, bir yakınları yavru kopeklerini sahiplendirmek istiyormuş, bizim de kopek sevgimizi bildiği icin bize istermisiniz diye sordu. Hamileliğim ilk oğrendiğim gunlerde rahat gecti, kasık ağrılarım dışında bir şikayetim olmadı bir 10 gun boyunca, hep boyle devam edecek gibi duşundum ben de sanırım ve eşimle hemen atladık bu fikre, bir haftada 4 kişilik bir aile oluyoruz dedik, aynı akşam gidip kopuşu teslim aldık, birkac gundur bizimle poncik. Ama bana aşırı bağımlı davranıyor. Biz 4.eviyiz son 1 ayda 4 ev değiştirmiş ve sanırım terkedilme korkusu var.

Cok sevgi dolu bir kopek ama fazla sevgi dolu, cok ani şekilde karnıma uzerime atlıyor, surekli bir yalama huyu var ağzım yuzum burnum her yerimi yalıyor. Eşimle iletişim kurmuyor neredeyse, tamamen benim gozlerimin icine bakıyor surekli ve 1 adım atsam o da benle atıyor, 5 dk duşa giriyorum cıktığımda 15dk seviniyor, 1sn bile kapıdan ayrılmıyor, gece odamzıın kapısını kapadığımızda ağlıyor, actığımızda direkt bizimle uyuyor ama aramıza da girmiyor hep benim dibimde, cişini kakasını pede yapmayı yeni yeni oğreniyor ama tam denk de getiremiyor surekli ciş kaka temizliyor eşim, ben de kokusundan kusmaya başladım bir anda koku hassasiyetim oluştu ve ciş kaka gorunce midem bulanıyor ve artık cok beni yalasın falan da istemiyorum cunku kokuyor gibi geliyor.

Onun o bana duşkun sevgi dolu tavrı bir yandan da cok hoşuma gidiyor ama cok da bunaltıyor beni, 4 gundur bizimle 4 gundur onunla yatıp onunla kalkıyorum, bebeğimi şimdiden resmen duşunemez oldum hep kopeğin peşindeyim ve hamilelik ilerlediğinde hatta bebek doğduğunda napıcam hic bilmiyorum. Bebek doğduğunda bebeğin altını bile temizleyecek kadar beni salabileceğini duşunemiyorum kopuşun şu anki davranışlarına bakınca. Ya da uyutsam yatagımda ya kapıyı tırmalıcak ya uzerimize atlıcak uyandırcak bir şekilde gibi geliyor, bebeğin ozellikle yenidoğan zamanlarında nasıl yonetebilicem bilmiyorum cok korkuyorum.

Koku olayı her gecen gun beni daha da rahatsız etmeye başladı ilk 2 gun hic koku almamıştım ama surekli duş almama rağmen şu an kendim bile kopek kokuyorum gibi geliyor anlık oğurtulerle koşuyorum ve salya ciş kaka korkulu ruyam oldu evde, bir de eğitmek icin gerektiğinde sert davranmak gerekiyor ona sert hayır demem bazen kızmam gerekiyor, o zamanlarda da duygulanıyorum geriliyorum ve stres oluyorum. tum hamileliği boyle gecirmek de istemiyorum bilmiyourm anlatabildim mi

Bir yanım bize cok alışmadan ona yeni bir ev arayalım diyor, bir yanım da sabretmelisin o da bir bebek daha bu kadar sabırsız olma diyor. Cok ikilemdeyim, siz olsaydınız napardınız diye fikir almak istedim.

Herkese sağlıklı gunler