İyi geceler kizlar. Esimle 1.5 yillik evliyiz. Su son zamanlarda cok tartismamiz oluyor. Ben memurum. Esimde memur. İkimizde universite mezunuyuz. Ben ek olarak baska bir bolum daha okumak istedim. Esim baska okumami istemedi. Ne isine yarayacak. Okuyacaksan meslegini ilerletecek bisey oku dedi ama ben o bolumu okumayi cok istedigim icin istedigim yeri yazdim. Bildiginiz uzere universiteler uzaktan egitime gectigi icin, bende online okuyorum ama surekli odevim oluyor eve geliyorum gecenin 12 lerine kadar odev yapiyorum ancak yetisiyor. Birde bu hengamenin arasinda kardesim bize geldi. Esim surekli sorun cikarmaya basladi biz hic vakit geciremiyoruz, her Allahin gunu bu odev ders baska bisey yok. İhtiyacin olsa anlayacagim ama sirf heves etttigin icin okuyorsun diyor. Ben bu duruma cok uzuluyorum ama sesim cikmiyor. Gecen gun kiz kardesmin arkadaslari ile beraber disari ciktik gece biraz gec geldik diye bana kizdi. Ariyorum bakmiyosun msj atiyorum cevap vermiyosun diyor. Bugun yine ayni olay oldu. Kardesim evime ilk kez gelmis. Biraz onunla vakit gecirmek istedim diye boyle yapiyor.
Okul okumama da kesinlikle karsi, bananesi de bize vakit kalmiyormusmus. Kendisi iki tane universite mezunu beni anlamiyor. Kizlar bana bi akil verin ne yapabilirim?