Herkese iyi gunler dilerim.
Herkesin bildiği gibi genelde mail satılıcılarının kanalları kapanıyor.Dun yine satmış olduğum ve aynı şekilde benim kullanmış olduğum bazı gelirli kanallar (Boş kanallarda kapanma olmuyor şuan icin hepsi sağlam) spamdan dolayı kapatılmış.Gercekten temiz ip ile acıp temiz calıştık ben ve muşterilerim bunu gercekten en samimi bir şekilde soyleyebilirim.Sebebini bi turlu bulamadım.Telefon numarası mı mailden dolayımı.Ve butun hepsini test etmek amaclı farklı kanalları satışa sunmayı planlıyorum.Bu sadece deneme konusu olduğu icin fiyatları duşuk tutuyorum.Fakat normalki hallerinden biraz daha yuksek olacak.ve maksimum 30 adet kanalı satışa sunup 1 kişiye En fazla 3 adet kanal satacağım şimdilik.

Kanalların extra ozellikleri
-10 minute mail gbii sistemler ile onaylama yapılmayacak.Gercek outlook,hotmail hesaplarıyla onaylanıp bunlar ile kanallar acılacak.
-Her hesabın telefon numara onayları Romanya Telefon numaralarıyla acılacak.
-Mail doğrulamaları gercek e-maillere gelen aktivasyon koduyla olacak.
klasik kanal acanların sozlerini yazmıyorum cunku onlar zaten uygulanıyor.UStte yazdıklarım acacağım kanalların farklı ozellikleri olacak.Yada alttaki konumda kanal ozelliklerine bakıp extraları kendiniz gorebilirsiniz.

Bu kanallar icin belirlediğim fiyat şuan icin 5 TL.Neden diğer fiyattan pahalı diye soracak olursanız telefon sistemi mail acımı v.s normal hesap acmamdan 2 kat uzun suruyor.Yani eski sistemle 1 saatte 5 hesap acıyorsam bu sistemle anca 2 adet acılıyor.

Ve tekrardan belirtiyorum maksimum 30 adet satış olup almak isteyen her kişiye 3 adet satacağım.Satacağım herkesle iletişim halinde olup kanalların sağlamlıklarını kontrol edeceğim.Ve eğer herşey planlara uygun giderse sistemi bu şekilde değiştireceğim.Eğer ilgilenenler varsa

Skype = ytmail34

Alttaki konumuda inceleyebilir duşuncelerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.
http://www.ytpara.com/partnerli-kana...li-sayida.html