Musicnation Partner Kanal Satışı :
10 Adet : 10 TL
50 Adet : 40 TL
100 Adet : 70 TL
Hesaplar anlaşmalı olduğum cok sağlam birinden temin edilecek.Partnere bağlama işini kız arkadaşım yapacaktır.
Kanallar gayet sağlamdır.Kendim surekli alışveriş yaparım.Oyle diğer satıcılar gibi daha kanalı acmadan kapanmış olarak gorme , bir kıyımda yok olup gitme gibi bir sorun yaşamadım hic saolsun..
Size de bunun garantisi veririm , yukleme yaptıktan sonra kanalınız bir ay icinde durduk yere ihtar falan gelmeden kapanırsa iademi yaparım.
Fiyatları ucuz tutma sebebim partnerlerin benim hubluğuma bağlı olacak olmasıdır.Kendim zaten kazanacağım icin fiyatları ucuz tutmak istedim.
Zamanı olmayanlar veya parası cok olanların talep etmesi daha hayırlı olur.
Partner Hakkında Birkac Tecrube :
- İki aydır odeme almaktayım.
İlk ay 1000 doları gecen kesinleşmiş kazancım yoktu.
Kapanan kanallarıma bloke koyuldu. Acık kanallarımın hepsine odeme aldım.
İkinci ay dort haneliyi gecen 2 kanalıma bloke koyuldu.
İki haneli,uc haneli her kazancımın parasını aldım.
-Partnere girmesi kolaydır.Boş kanalla dahi kabul edilirsiniz.
Yuzde 70 ini alırsınız kazancınızın.
Eğer soktuğunuz kanallardan kazancın yuzde 80 nini almak istiyorsanız pm atın recruiterlik veririm.O linkten kendiniz sokarsınız kanallarınızı.
Bu durumda sadece yuzde 20 kesilir kazancınızdan.
- Odeme trafiği şoyledir : Şu an haziran ayındayız.Haziran ayının kazancını ağustosun 5-7 si arasında alırız.Temmuz ayının kazancını eylulun 5-7 si arasında alırız...
- Odemelere bloke konma faslı onemli.Bu partner yuzde yuz odeme almak isteyenler icin değil.Burada da kanallarım olsun her yerde bir ayağım olsun birinden almazsam diğerinden alacağım olsun kendimi garantiye alayım diyenlerin yeridir.unlem falan uğraşmayayım 10 kanalımdan 4-5 kanalıma dahi odeme alsam kafi yeridir.
Bu partnerde iki telif yediniz mi iceriğinizi silmelisiniz risk almamak icin.
Bu partnerde kanal dort haneliye gelmesine az kala bu ay bu kadar yeter deyip videolar gizlenmelidir.
-Yine İncibusun araştırmalarına gore bloke gelme olasılığını duşurmek icin ozel url alınmamalı ve atıyorum dizi attınız bir o kadar da telifsiz icerikle doldurunuz.. Benim satacağım kanallar url alınmamış olacak zaten.Siz de sonradan vermeyin..
Bunlar kendi tecrubelerimdir.Başkası istisnasını elbette yaşamıştır ama ben kendimce tecrubemi anlattım.
Sipariş usulu calışılır.
MusicNation Partner Kanal Satışı (1 Ay Garantisi)
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- MusicNation Partner Kanal Satışı (1 Ay Garantisi)