Hayırlı haftalar olsun herkese.Ben gecen perşembe ve cuma gunu iki ilana başvuru yaptım ilandaki ozelliklere uyuyorum birinci başvurduğum yer Perşembe gunu ilan veren yere aynı gun ik departmanina email attım yaklaşık kırk dk sonra ik bolumunden bir bayan emailime geri donuş yapıp ilginize teşekkurler en kısa surede size geri donuş yapacağız diye cevap yazdı.Dun de cv'im iki kere goruntulenmis.
Cuma gunu başvurduğum yere de ilan cıkar cıkmaz başvuru yaptım sonra santrali arayıp e-mail adreslerini istedim cunku sitelerinde tel ve faks numaraları vardı sadece sonra kız mail adresini verir vermez hemen oraya da gonderdim sonra aradan bir saat gecti cv'im iki kere goruntulenmis.
Ama iki yer de aramadi ararlar mı gun icinde yoksa yarın da donebilirler mı .Bir de tekrardan email adresine iki yere de cv'mi gondersem cok mu goze batarim ısrarci mı gozukurum.
Bu arada iki ilan da sekreter resepsiyonist ilanları benim de dort bucuk seneye yakın tecrubem var.İlanda ingilizce Muhasebe ehliyet seyahat engeli olmayan gibi ozellikler istemiyordu gelen muşterileri karşılamak telefon santral kargo gonderimi vb.gibi iş tanımında vardı.