Kızlar Kv bebek bakımına yardım İcin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi dondurdum resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlor var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlor takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses cok yuksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetci insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek icin yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi cıkmıyor kapıları ortuyorum ama gun icine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime soylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim
Eşim şehir dışında calışıyor Şu bir kac hafta , ben haftanın bir kac gunu işe gidiyorum Bebeğime acıyorum cocuğun kulaklar patlayacak siye , henuz bebeğimle evde tek kalmadılar hic , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye duşunuyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata cok da bağlı değildim zaten orası da ayrı