Merhaba,iyi gunler herkese.
Sabah kahvaltıda cok boş bir sebepten kavga cıktı biraz tartışma oldu,sonra babam birden masaya elini vurup bağırdı.Sonra annem boyle olunca odasına cekilmeye gitti.Kapıyı kapattı.Babam peşinden gitti kapıyı actı bağırmaya başladı,annem de ona gitmesini soyluyordu.Ben de oraya gittiğimde odadaki sandalyeyi kırık halde gordum.
Sonra babam anneme iyice yaklaştı ve yumruğunu ona doğru kaldırdı,o an şok oldum.”Ya dur ne yapıyorsun anneme” diye bağırdım.Sesim yuksek cıkmıştı ama farkında değilim cunku korkmuştum.
Daha once de boyle buyuk kavgalar oluyordu,hatta bir keresinde babam annemin pijamasını ustunu de yırtmıştı ama hic el kaldırmamıştı.Ben de o an şok oldum.
Sonra ben bağırınca elini indirdi “gir iceri” diye bağırdı bana,ben de “girmem“ dedim cunku ona zarar vermeyeceğinden emin olmak istiyordum.Sonra bir daha bağırınca annem ve ben de iceri girdik ve o da gitti.
Birkac saat ben odamda derslerimle ilgilendim ve babam geldi.Gayet iyi davranıyordu siniri gecmişti ve ona bağırdığım ve babasına karşı gelen bir kız olduğum icin cok uzulduğunu soyledi.Ben de kotu bir şey yapmadığımı anlattım.
Beni sucladı uzulduğunu soyledi bana niye bağırdın dedi ve imalı bakışlar attı.(Ya da ben oyle anladım)
Bunu defalarca soyledi.
Babam normalde iyidir ev işi yapar annemin dediğini yapar bana cok iyi davranır.Ufak tefek şeyler dışında cok buyuk sorunlarımız yoktur.
Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ? Ozur mu dilemeliyim ? Zaten bağırma o anın korkusuyla oldu.Normalde biz babamla tartışırken bile en fazla tartışırım onunla bağırmam cunku.Yine eski zamanlarda da arada bir yaptığı gibi cinnet geciriyor,bu sefer bir de anneme vuracak sandım,sandalyeyi de oyle kırık ve annemi de ustu hırpalanmış gorunce korktum.
Ne yapmalıyım ne demeliyim,babam yine konuyu acıp suclamaya devam ederse ne yapmalıyım ?