Selam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama icimi kemiren bir duygu var 3 gundur. Bir suredir goruştuğum erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda cok guzel bir gece gecirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hic hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu cakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince cok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Cunku daha once denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Duşundukce sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha cok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana gore anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu gune kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum.