kızlar, eski sevgilim benimle birlikteyken bile eski sevgilisini unutamamışş.. 4 sene cıkmışlar, neden ayrıldıklarını bile doğru duzgun anlatamamıştı.. ayrılalı 5 sene olmuş hala aklında olduğunu twittera girdim ve attığı tweetlerden oğrendim.. bir erkek bu kadar saplantılı olabilir mi ya? guya beni cok sevmişti, guya ciddi duşunuyodu.. yalancının onde gideniymiş.. once ex kişisi benden 2 yaş kucuk olduğu icin tereddutlere duştu.. arkadaşları cocuğunuz zor olur demiş benim 35 yaşında olmam dolayısıyla, geldi bana bunları soyledi.. sonra yavaş yavaş aramalar azaldı, az konuşalım cok konuşuyoruz demeye başladı.. sonra gunaydın mesajları gelmedi ve en son dayanamayıp ayrıldım.. şimdi anlıyorum ki butun o sacma davranışları eski sevgilisini unutamamasındanmış.. Allah belasını versin!!! inşallah bana yaşattıklarını misliyle cekersin!! kızlar cok kızgınım, ofkeliyim.. benim sucum neydi? neden bu kadar umut verdi? ayrılalı bir sene oluyor, onu unuttum ama şimdi yaşadıklarımız aklıma geliyor, adam benimle cinsellik de yaşamak istedi gayet? ne diye benim gunahıma girecekti? ve biz bununla gorucu usulu tanıştırıldık.. efendi gorunumlu şerefs*z anlayacağınız.. sizinle dertleşmek istedim kızlar.. yanımda olun istedim