Merhaba hanımlar
35 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik yaşadım ve 4 yıl evvel boşandım.
bir erkek evlada sahibim. şuanda 12 yaşında ve birlikte yaşıyoruz.
asıl konuya gelecek olursak;
tum detayına kadar anlatacağım ki bana tavsiyelerinizi ona gore yapın ve beni yonlendirin.
inanın buna cok ihtiyacım var. benim aklımı kurcalayan, acaba mutlu olabilir miyiz acaba oğlum kabullenir ve mutlu olur mu duşuncesi.
1 yıllık bir ilişkim var.
kendisi benden 2 yaş kucuk. doğulu, olgun bir adam
kendisi hic evlilik yapmamış. 2 yıl evveline kadar da askermiş zaten. sozleşme bitiminden sonra gorevi bırakmış.
Ben balık burcuyum, kendisi başak burcu. duzene, calışkanlığa, harcama konusunda dikkat eden, mantığıyla hareket eden bir adam.
ikili ilişki olarak baktığımızda konuşkan espirili gulmeyi ve guldurmeyi seven, dert dinleyen sohbeti hoş bir adam var karşımda.
mesela insan onunla sohbet ederken asla sıkılmaz. adam genel anlamıyla boyle bir adam. unutmadan yazayım ayrı şehirler de yaşıyoruz
ben aslında davul bile dengi dengine mantığıyla hareket edip, ilerde yaşanacak olumsuzlukları goz onunde bulundurarak defalarca guzellikle bitirmek istedim. oğluma nasıl anlatırım ne duşunur nasıl karşılar, oğlumla anlaşabilicekler mi, oğlum mutlu olur mu, aynı evin icine girersek nasıl olur vb.. duşunceler beni yiyip bitirdi. ama kendisi bunca reddime rağmen asla bırakmadı beni. bitirmeyi de asla duşunmuyor. kendsi şu mantıkta. ilk evienip boşanan ve ilk cocuklu olarak evlenecek olan da ben değilmişim. ve benim cocuğumun olmasından zerre kadar rahatsızlık ya da ileriye yonelik acabaaa duygusu taşımıyor. vakti zamanı geldiğince oğlumla tanışacak ve abilik edecekmiş. ve gerekirse babalık.
benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan tecrubelerini duymaya ve akıl almaya oyle ihtiyacım var ki.
şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ederim