Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta guzelliğinden başka hicbir şeyi olmayan, o guzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. (Edit: Başka bir şeyim yok derken herkes eğitimim kariyerim yok vs anlamış. Hayır hepsi var, hatta ufak capta unlu biriyim ama duygusal anlamda yok)

Başlıktan anlaşılacağı uzere guzelliğim duzelmezse olmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha onemli şeyler var. Fakat benim icin yok. Allah beni o kadar eksik ve ozurlu yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler uzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.

Fakat hal boyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra guluşumu aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gordu ve alttaki sarı tabaka gozukmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek duzeyde olmadığı icin yamuk kaynadı. Saclarım aşırı gurdu, uzun suren psikolojik travmalar yuzunden yarısından fazlasını kaybettim. Gozlerim coktu. Sonra yaralarım duzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.

Fiziğim uzerine titredikce bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gulemez oldum. Ayağımdan utanıp yuruyemez, burnumdan utanıp yan donemez oldum. Ozguvenim ve enerjim de duştu.

Guzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dun beni gorunce dili tutulan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi boyle beğenilmeye alıştırdıysa hic normal değil. Boyle giderse ya oleceğim ya da 15 tane estetik gecireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir diye korkuyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Donebildiniz mi eski guzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir surec var ama ben genc yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o guzellik kaybının...