Tecrubeli arkadaşlar kanalıma bugun bu mesaj geldi partnerlıkda pek bir bilgim yok ancak videolar benım değil partnerlık yuklediğim videoların asıl sahıplerine zarar vereceği icin hic duşunmemiştim benim olayım asıl video sahıbının reklamını yaparak hem ona hem kendıme kazandırmaktı fakat yanlışmı yapıyorum. Yardım edersenız sevınırım
kanalda 2,5 k abone var gosterim +1,5 m
Hello!

My name is Bob Shultz, I represent the network WSP-Group. Our company is the fastest growing media network in the world on YouTube.

At the moment network has a connection with the brand-name companies worldwide. We work with major brands (TV, music publishers)
and with independent bloggers and writers who present their creativity on YouTube.

We want to suggest you partnership on profitable terms:

1. Your payments can reach 80% of revenue from advertising placed in your content;

2. Copyright notice and the full protection of your copyright content (video) theft;

3. The monthly revenue is paid in any convenient way for you;

4. The possibility of increasing revenue by placing advertising and sponsorship branding
on your channel;

5. Online statistics on your channel;

6. Provide access to the Live-broadcasts.

If you are interested in this offer, please contact me.
We are ready to answer your questions in more detail.

Thank you!
-----------------------------
google meali
Merhaba!

Benim adım Bob Shultz, ben ağ WSP-Grubu temsil eder. Firmamız YouTube'da dunyanın en hızlı buyuyen medya ağıdır.

Şu ağ dunya capında marka şirketleri ile bir bağlantısı vardır. Biz (TV, muzik yayıncıları) buyuk markalar ile calışmak
ve YouTube'da yaratıcılıklarını mevcut bağımsız blogcular ve yazarlar ile.

Size karlı şartlarda ortaklık onermek istiyorum:

1. Odemeleriniz icerik yerleştirilen reklam gelirlerinin% 80 ulaşabilir;

2. Telif hakkı bildirimi ve telif hakkı iceriği (video) hırsızlık tam koruma;

3.Aylık gelir sizin icin herhangi bir uygun bir şekilde odenir;

4. Reklam ve sponsorluk marka koyarak artan gelir imkanı
kanal uzerinde;

5. Kanal Online istatistikleri;

6.Canlı-yayınlara erişim sağlar.

Bu teklif ile ilgileniyorsanız, lutfen bana ulaşın.
Biz daha ayrıntılı olarak sorularınızı cevaplamak icin hazırız.

Teşekkur ederim!