Evimiz, nikahimiz vs var. Duğun ve kına icin bekliyorduk. Oda iptal edildi. Kınayı tumden iptal edip duğunu erteledik. Normale donunce artık..
En cok sevinenler babannem ve halalarım oldu bu duruma. Neyse konuya geleyim. Nikah merasimi şeklinde olan torenler var malum. Seceneği babama bıraktım ister olsun ister olmasın farketmez. Zaten oda hevessiz. Sadece evden gelin cıkarma olsun dedim. Tamam dediler. Kuafor ve kameraman la anlastim. Ani kalsın diye oda yani ne bileyim evim sonucta herkes gelinlikle cıkıyor. Bu sabah babam gelinliği iptal et ya tarzı konuştu. Zaten cok cok cok doluydum. Patladim. Tamam sorun değil ben senin istediğin evden giderim. Benim icin sorun yok diyip kapattım. Kıyafetlerimi yıkıyorum. 6 sında kpss var. Burda girmek zorundayım. 7 sine bilert bakıyorum gidicem. Sebebi ne iki tane ablası var birisi 64 diğeri 56 yaşında hic evlenmemisler. Kendi tercihleri. Onlar icin uzgun burukmus. Ama ben kendi kızıyım evden dahi gelinlikle cıkma diyor bana
Keşke boyle ayrilmasaydim babamdan keşke ama oldu. En cok canım anneme uzuluyorum. Nişanlım anne ve babası gelecekti beni almaya. Arabalarıyla. İşte gelinliklr cıkaralım adet yerini bulsun hesabi. Nişanlıma dedim de anne babasına nasıl diyicem. İleride başıma kalkarlar mi acaba. Aslinda aradım. Kapattı beni goruntulu aradı annesi bohca yapmış. Kuruyemiş falan paketliyorlar. Hani orada kendi akrabalariyla gosterdi birşey demedim kapattım. İleride başima kalkilmazsa 7 sinde kendim ucakla gidicem.
Ne yapicam şu an valizimi hazırlıyorum bilet bakıyorum ama ben ne yapicam bilmiyorumm. İlerisinden cekiniyorum biraz.