İyi akşamlar hanımlar,
Başka şehirde yaşayan abimlere geldim.Belki hatırlarsınız beni ve meşhur sulalemi

Birkac gun buradayım kuşlarla..Tabi daha gelir gelmez mutfağa tıkıldım.Birinin canı kofte cekmiş birininki muhallebi,bebeğin ek gıdaları vs. derken mutfaktan anca cıkabildim.Akşam yemeğinide 3 kişilik yani bizlere gore hazırladım.
Abimin bi tane arkadaşı var.Bir gram bile sevmiyorum.Hem kişiliğini sevmiyorum (bana gore cok cıkarcı cok sinsi biri) hem de zamanında hamile karısını aldatmış olması ona karşı acayip bi tahammulsuzluk mu desem hoşlanmamak mı yani kotu hisler beslememe sebep oluyor. Bir de yazdan beri surekli emrivakilerle cat kapı gelme huyunun olması beni cileden cıkartıyordu (8 ay onlarla kaldım bebeğe bakmak icin). Kendisinin 5 yaşında bi oğlu var.Haftada 2 gun cocuğu alıyormuş,o gunlerde surekli abime telefon acıyordu “size gelelim mi” diye.Birkac kez kabul ettik hadi ayıp olmasın diye ama baktık bunun sonu yok sonraki telefonlarında reddettirdik abime..Yengemde cıldırıyordu artık ev halindeyim misafir ağırlayamam son dakika nerden cıkmış diye.Bende aynı şekilde abime tepki gosteriyordum ama kendisi bize kırıcı konuşuyordu bircok kez.
Bugun tam sofrayı kuruyorum yine telefon etti abime.Evde cok canım sıkıldı size geliyim mi diye.Bende karşısına gectim kaşımla gozumle “hayır” demesini istedim.Bir bahaneyle savuşturdu ama birbirimize girdik bağrıştık.”Burası artık senin bekar evin değil sende bekar değilsin ustelik korona aldı başını gidiyor evde kucucuk cocuğun var ne var bu adamda da vazgecemiyosun bu kadar kıymetli” diye bağırdım (Evet orası benim evim değil ama yengemi o pislik arkadaşı yuzunden ağlatmıştı ona bi bilenmişliğim vardı,bir de story koymuştu kac yıllık kardeşim vs. turunde bir yazı yazmıştı bende zıt bir cevap yazınca onun icin banada kırıcı laflar edip benide ağlatmıştı buna da ayrı bilenmiştim). 1 saat ya gecti ya gecmedi,bu gelmiş diyor ki “Aaa X (o bahsettiğim arkadaşı) Ygile (başka bir arkadaşı evli bir cift) gitmiş.” Bende yine dayanamadım “Senin bu arkadaşın kendine yetemiyor sanırım ki illa birilerine salca oluyor,kendisi bekar olabilir ama arkadaşları evli” dedim diye surat yaptı,yaptırdığı tatlıdan yemedi.Acık acık kustu bana.!!!
Bu insanlar nasıl beceriyorlar bu kadar vazgecilmez olmayı??Yeri geliyor insanın kendi oz ana babası bile ustunu ciziyor silip atıyor..Elin adamı icin oz be oz ailesine,bizlere yaptığı bu tavrı kabullenemiyorum...Ne yapacağım??