Merhaba iyi akşamlar herkese.Daha once işle ilgili cokca konu actım şimdi sizden onerilerinizi bekliyorum.Mesele şu ben iki yere başvurdum.Sekreterlik yapıyorum yaklaşık dort bucuk senelik bir tecrubem var.Bu iki yerden biri bana yarım saat mesafede metronun yanında işyeri yirmi kişiye bilet alımı olacak seyahat acentası ile calışmıyorlar calıştıkları muşteriler icerdeki elemanlar ve yonetici oğle arasında bile sekreter arkadaş telefon surekli caldığı icin kullanamayabiliyor dedi yani on on beş dkda yemek yiyip masanın başına gecmek daha once kac kişinin bilet alımını yaptınız dedi ben de iki yoneticim vardı sadece onlara dedim.Sabah dokuz akşam altı hftsonu calışmıyorlar servisi var maaş da asgarinin iki yuz uc yuz lira daha fazla.Şartları cok iyi ama benimle goruşen kişi bu yoğunluğu kaldırabilir misiniz dedi bileti aldım tamam bitti mi yoksa işin sorumluluğunu alır mısınız dedi yani bilet rezevasyonu bilet alımı e faturası check in işlemleri ani bir işi cıkarsa bileti değiştirme iptal etme gibi.Altından kalkabilir miyim bilmiyorum.
İkinci yerde esenyurt tarafnda benim oturduğum yere iki saat uzaklıkta servisi var servis beni bırakınca tekrar minibus otobus kullanmak zorundayım gunde dort saat yolda gececek.Sabah yedi bucuk akşam beş bucuk hftsonu yok maaş 2500-2600 civarı iş yoğunluğu daha az sekreter kız bana gunde yirmi telefon ya calar ya calmaz dedi.
Sizce bu durumda eğer olumlu olursa hangisini tercih ederdiniz yoksa yakın yerlerde başka yerlere başvursam ordan aranır mıyım bilmiyorum piyasa ortada beş aydır evdeyim.Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkurler.