Gecmiş konumdan hatırlayanlar vardır belki ama ozet geceyim.
Şubat-mart aralığında davranışlarını konuşmalarını cok beğendiğim hoşlandığım biri ile 1.5-2 ay kadar suren bir ilişkim oldu. Bir gun ona gittiğimde yemek yerken kapı caldı aşağıdan ve kameradan gorduğu kişiye kapıyı acmadı, geldi oturdu ve ikinci kez caldı, bu sefer sordum 'kim?' diye ama kameradan aşağıdaki kişinin iceri alındığını gormuş olacakki gerildi ve banada cevap vermedi. Sessiz sessiz pencereyi ve televizyonu kapattı'canım şimdi evde yok gibi yapalım dedi'. 'birini mi bekliyordun' dedim cevap vermedi oylece ayakta bekledi. Bende o sırada gerildim. Ve yavaşca toparlanıp cıktım gittim. Ben gitmeye kalkınca gitme lutfen neden gidiyosun sinemaya gidecektik ne oldu gitme 'falan diye tutmaya calıştı ama ' ben gideyim' dedim ve cıktım.
Arkamdan mesaj attı ' canım neden gittin apar topar sadece goruşmek istemediğim insanlar geldi, evde yokmuş gibi yaptık 'dedi ve cevap vermedim. ardından normal normal gunaydın iyi işler mesajları falan atmaya devam etti cevap vermememe rağmen.. Bende tamamen kesmek icin ' dun ne kadar huzursuz oldugumu gordun, ben gizli saklı şeyleri sevmiyorum, bundan sonrada seninle huzurlu olamam, lutfen konuşmayalım' dedim.

Cevap falan gelmedi o an ama ozamandan beri haftada bir falan 'nasılsın napıyosun tarzı yazmaya devam etti. Bir iki tanesine normal cevap verdim. iyiyim sen nasılsın diye ama konuşma bir yere varmadı .sadece nasılsın iyimisin diye konuştuk... Artık hicbiryere bağlanamadığı icin en son nasılsın yazdığında 'o gun gelen kimdi merak ediyorum' yazdım direk. ve yine yinee ' goruşmediğim bir arkadaşımdı ve o yuzden evde yok gibi yaptık 'dedi. bende 'o gun bana kendimi metres gibi hissettirdin kim olduğunu soylemeyerek ve hala buna devam ediyosun, rahatsız oluyorum ara ara yazmandan nasıl cozelim ? ' dedim ve oda ' o gun apar topar gittiğinden de olmasın oyle hissetmen, rahatsız ettiysem kusura bakma bir daha yazmam ' dedi..

Ardından bu kadar uzattığı yazdığı ama hala kim olduğunu soylemediği icin sinir oldum.. Hummalı bir stalk calışmasına girdim. bir acık bulup rahatlamak icin, cunku ozlemiştim ama icime de sinmiyordu barışmak.. (normalde ben sosyal medya kullanmıyorum o yuzden onun hesaplarını gormedim) .. ..
Neyse fake adresler aldım ekledim bunu. Kabul etmedi hicbirini. herşeyide kapalı goremedim. kurcala kurcala adlarını bilmediğim halde babasını kardeşini buldum . Baba pek kullanmıyor belli ki, ama kardeşi kabul etti arkadaşlık isteğini. .. Aslında hem kız kardeşi hem kendi tipi giyimi o kadar normal ki gorseniz memur cocukları iki efendi insan diye duşunursunuz. Neyse kızın profilinde ki fotolara baktım. Miami ' de bir villaları var hatta 1 aydır oradalardı ailecek. şimdi donduler ceşmede ki yazlıklarına ve oradan da foto attı kız denize sıfır malikanemsi bişey. Yine kurcalaya kurcalaya yaptıkları işleri buldum. Bir organize sanayide bir elektrik şirketleri bir 4 yıldızlı otelleri petrol istasyonları falan var. Ama tum bunları gordukce şok ustune şok gecirdim... Cunku cidden tipinde yok ve hic konusu falanda gecmedi. Sadece elektrik elektronik muhendisliği okuduğunu ve ailesininde elektrik işi yaptığını biliyorum.. oyle soyledi sadece ve orada kaldı...Tabiki soylemek zorunda da değil. aksine bunları sayması hoş olmaz ama. bende bu kadar olduğunu bilsem yanaşmazdım hic ona mesela cunku ben normal biriyim.. Şu son durumda aramızda ucurumlar var..Ama bir giyiminden sosyal yaşantısından nasıl anlaşılmaz ya, o kadar normal biri ki.. biz beraberken de hep normal yerlerde takıldık.

Bu kadar zenginliği hic hissettirmemiş olması cok garip değil mii? her zenginin miami de villası olmaz sonucta.. ben kimle beraber oldum hic anlamadım ..
Yorumlarınızı merak ediyorum...