Merhabalar.
Ben stajımı avukat yanında yaptım. Orda biz stajyerlere işi oğretecek kişi cok tersti. Elimden mausu hızla almalar, bağırarak benim işim gucum var birde bunlar cıktı başıma demeler, sinirlenmeler vs oldu.
Oğretmek istemiyor kimse. İşe giren bircok arkadaşımda aynı durumdan şikayet edip cıktı işte. farklı sektorlerde calışıyorlar.
Yarın iş goruşmem var yine avukat katibi olarak ama bu sefer calışan olacağım.
Asla genelleme yapmıyorum işini layıkıyla yapan, durust, samimi insanlarımız elbette var.
Ama bana hep topukluyu giyen mesleğin erbabı olmuş gibi tipler denk geliyor cekiyor muyum bilmiyorum. Gecende de gittim bir yere. Merhabalar diyorum cevap vermiyorlar. Yani bu beni cok strese sokuyor. Sesini incelterek konuşan mı dersiniz , bakıp kafasını ceviren mi dersiniz. Avukatlar bile daha samimi geliyor ne yalan soyleyeyim. Bu tarz ortamlarda nasıl davranmam ya da kendimi nasıl telkin etmem gerek?
Tekrar edeyim yanlış anlaşılma olmasın herkes icin bunu demiyorum karalamak değil amacım. Sadece kendine hava katmaya calışan şu kucuk dağları ben yarattım edasında hor goren tipler icn soyluyorum.
Gireceğim ofiste bayağı kalabalık bir ofis

Depresyon tedavisi de goruyorum ama artık evde yatmak istemediğim icin adım atmalıyım dedim korkularımın uzerine gidiyorum. Bu da ayrıca zor oluyor ama yapmam gerek birseyleri.
Şimdiden sağolun cevaplar icin.