Merhaba hanımlar,
Ne yazacağım ne yapacağım bilmiyorum. Mutsuz değilim ama mutlu da sayılmam. Midemde stres kaynaklı bir bulantı...

Aslında yazacak anlatacak fazla bir şey yok. Sadece buraya bir şeyler cizip rahatlamak istedim. Genel olarak stresli bir yapım var. Her şeyin hayalini kurarım ve gercek olurken stres yaşarım. Boyle oldu mu mutluluğumun tadını cıkaramıyorum bu da canımı bir hayli sıkıyor.

Bir yılı aşkın suredir işsizlikten şikayet ettim ettim... şimdi kendi iş yerimi acıyorum ama bir suru işlem bir suru prosedur sevinemiyorum bile. Ne gerek varmış bu kadar işleme diye şikayet edip, altından nasıl kalkacağım diye korkup umutsuzluğa duştukten sonra “yaaa yaparım n ’olcak” diye kendimi yukseltmeye calışıyorum sonra tekrar başa donuyorum.

Niye her şeyi bu kadar stres haline getirip kendime zehir ediyorum bilmiyorum. Hakkıyla sevinemedim bile. Sizde boyle misiniz? Hayaller cok guzel cok mutlu... Ama işe girişince stresinden mutluluğu yaşayamadığınız oluyor mu? Dertleşelim

Son olarak ha gayret madieline Yapabilirsin!! Diye kendime gaz vereyim. İhtiyacım var.