Merhaba hanımlar, ben daha once ismini, kişiliğini az cok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha gormeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin duğununde gordum. Ama ne gormek. Yani gozlerimi alamadım gercekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Surekli onun alanına girmeye calıştım. Yani duramadım yerimde. Birkac sefer goz goze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf cekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkac sefer goz goze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı cektik ben kameradan gozlerimi ayırınca cat diye goz goze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gozumu kacırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Surekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da cıkmış baktıkca deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla goz goze geldiğim an her gece uyurken gozumun onune geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime gecebilmemiz icin tek yol onun kuzenime benimle goruşmek istediğini soylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama cıkamadım işin icinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yuzden O aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha goremeyeceğim muhtemelen cunku kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkur ederim.

GUNCELLEME

Cok sevgili kk guncelleme yapıyorum size bunları yazdıktan birkac hafta sonra teyzem bir gun bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi icin. Teyzem boyle diyince tabi once yaşını oğren dedi annem buyukse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş buyuk olduğunu oğrendik. Yani yaş farkı benim icin cok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize gore olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını soyledi. Dun akşam konuşmuşlar oğlan duşuneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Duşuneyim demek iyi midir kotu mudur? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yonlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa duşuneyim diyerek geciştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?