Merhaba hanımlar, ben daha once ismini, kişiliğini az cok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha gormeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin duğununde gordum. Ama ne gormek. Yani gozlerimi alamadım gercekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Surekli onun alanına girmeye calıştım. Yani duramadım yerimde. Birkac sefer goz goze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf cekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkac sefer goz goze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı cektik ben kameradan gozlerimi ayırınca cat diye goz goze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gozumu kacırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Surekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da cıkmış baktıkca deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla goz goze geldiğim an her gece uyurken gozumun onune geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime gecebilmemiz icin tek yol onun kuzenime benimle goruşmek istediğini soylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama cıkamadım işin icinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yuzden

GUNCELLEME
Cok sevgili kk guncelleme yapıyorum