Bu tur konular acmak icin post sayısının fazla olması gerektiğini biliyorum ama benim eski hesabım uploader zaten 200 ustu mesajı vardı..sonra kız arkım aynı ipden hesap acma mevzusu oldu o banlandı bunla devam ediyoruz..

herneyse lafın kısası sorun olmasın lutfen zira ihtiyacım var satmam gerekiyor kanalı..

Beyler kanal film kanalı..şu ocak ayında video ortası reklam cıkmıo mevzusu yuzunden onları kaldırmıştım..o yuzden bu aralar ortalama 5000 izlenme ve 5 dolar kazanc var gunluk..onları acarsanız kat kat fazlasını kazanırsınız.

Abone sayım tam rakamını vermeyeyim de 1000 den biraz az diyeyim.Bu hususta bişey daha demek istiyorum , ben karışmadım etliye sutluye olduğu gibi durdu videolar ne sildim ne yeni bişey ekledim..siz bu aboneleri cok iyi kullanabilirsiniz..

Kanal Aralığın başı gibi acıldı , telif falan hicbir sıkıntı olmadı şu ana kadar..

Kanalla ilgili cok acık etmeden bir kac resim vereyim

Evet beyler şimdi gel gelelim fiyat meselesine..

Oncelikle şunu soyleyeyim kanalı satmazdım telif falan sıkıntısı yok
Ama borcum var ordan burdan kısıp biriktirmeye calışıyorum ama artık zaman daraldı
Oyle konu da acıp ya yardım edin falan gururumu ezdirmek istemiyorum
Anlatıyorum işte adam gibi kısa zamanda denkleştirmem gerekiyor
Bu kanalda şu an 215.77 dolar var gorduğunuz gibi..Bu da 477 liraya denk geliyor..Yuzde 70 inin bize odendiğini duşunursek 333 lira ediyor yaklaşık

Bu da benim tam borcumu ucu ucuna kapatacak para..

O yuzden indirime falan gidemem maalesef kardeşlerim.. Ama oyle de size ayıp olacağım icin onerim şu..

Bu kanal ve icindeki para + 20 tane Awe partnerli boş kanal : 300 LİRA

Awe kanallarının 10 ar liradan satıldığını duşunursek bence iyi bir teklif..teklif kotu diyorsanız daha da uğraşır daha fazla partner kanal acmaya calışırım şupheniz olmasın..Ama rakamdan inemem beni anlayacağınızı umuyorum..samimi olmaya calıştım..

Ciddi alıcıların mesajlarını bekliyorum.