Hanımlar şu anki duygularım gecince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın onundeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim ust katta geldi kapıyı caldı. Atletle oturuyormuşsun, tulden gorunuyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama cıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat gecebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tulum de pileli ama nasıl olduysa gorunuyormuş icerisi hic aklıma bile gelmezdi goruneceği. Ben de normalde tesetturluyum, ip askılı atletle gorup soylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile cıktığım zaman o kadını gorunce kotu hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de cektim şimdi hic sevmememe rağmen

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak cok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine soyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki cocukla gucumun yettiği kadar surekli yapıyorum zaten işleri. Ve cok buyuk sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef