merhabalar yine her derdim olduğundaki gibi sizlerleyim. 2 aydır biriyle mesajlaşmaktaydım kendisi eski bir tanıdığım başka şehirden. ara ara şiddetli kavgalar ederdik daha doğrusu ben fevri biriyim biraz kufurler hakaretler o hep alttan alırdı. ama inanın cok pişman olurdum aslında haklıyken haksız duruma duşerdim. değişmek icin cabalıyorum. herneyse sonra yine duzelirdik. son bir kac zamandır aramız iyi gidince artık goruşelim dedik benim şehrime geldi.
plana gore 3 gece bende kalacak daha sonra diğer arkadaşlarını gormeye gidecekti. oyle de yaptık cok guzel vakit gecirdik sabaha kadar muhabbet ettik filmler izledik hic sıkılmadık gulduk eğlendik (ilk goruşme olduğu icin ben yakınlaşmayı reddettim) sonra ne mi oldu? kızlar kapıdan cıktığı andan itibaren bir daha bana asla yazmıyor.
ben o zaman zaman olan saygısız tavırlarımın onu soğuttuğundan şuphelendim acıkcası aklıma başka birşey gelmiyor ama duşunmekten cıldıracağım asla sebep soylemiyor direk iletişimi kesti cunku. belki başka bir kız vardır? bu vicdan azabımdansa başka bir kızı tercih etmesini yeğlerim acıkcası. ya da yakınlaşmadığım icin mi? sizce kendi ellerimle olabilecek birşeyi ben mi mahvetmişim? değerli fikirlerinizi bekliyorum.