Kanal fiyatı: 250 TL
Kanal Kategorisi: Dizi
Kanalın abone sayısı: 2074
Toplam İzlenen Dakika : 6.140.497
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta herhangi uyarı telif vs bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal Hangi partner uzerinde: QuizGroup

Merhaba arkadaşlar 7 aydır Quiz kanala bağlı şekilde duruyor kapanma gibi bir sorun ile karşılaşmadım ve artık spam işine zaman ayıramıyorum daha doğrusu youtube ile uğraşamıyorum bilenleriniz vardır belki universite sınavım yuzunden. Zamanında 1k dolar odeme almıştım kanaldan yani odeme alınmış bir kanal ve gorulduğu uzere acıldığından beri ayakta.

NOT : Kanalı alan kişi eğer surekli başka kanallara girip cıkıyosa veya kanala video abanıcaksa lutfen hic mesaj bile atmasın cunku sorumluluk asla kabul etmiyorum ben 7 aydır kanalı ayakta tuttum yaklaşık 5-6 aydır kanala video bile atmıyorum

Dipnot : Alan kişi sadece kanalı değil kategoriyi de almış olacak. Zamanında her gun duzenli olarak takip edip her gece "1" video atıyordum sabahında 10-15k izlenim almış oluyordu fakat sanırım sezon finaline girdi. Ama bu kategoriden yola cıkan başka diziler rahatca bulabilir vereceğim siteden her turlu yardımı yapacağım eşleşeni gecmek size kalmış olacak sadece. Zamanım olmadığı icin vakit ayıramıyorum ve nakit ihtiyacım var. Kanalın ağırlıklı olarak izlendiği ulke Fransa'dır. Eğer fransızca dizi veya icerik calışacaksanız bu size fazladan artı bir fayda sağlar. Abonelerin hepsi organiktir inanmayan varsa maile gelen mesajlar ile takip edebilir kim abone olmuş diye ve aktifliğini inceleyebilirsiniz.